shopify analytics tool



comments

Before construction began on this home, plans for it had to circumvent Chestnut Hill's historical regulations and zoning restrictions, which don't allow homes to be knocked down and rebuilt. In order to comply, the homeowners were required to leave some of the original walls of their home intact, before the building their new home could commence. Previously, we've posted three stories about the home here on HTR's Project Notebook, with short videos & photos, from the beginning and middle of the project, if you'd like to see how it progressed:
Read More



comments

Another cozy family basement space in the making in Lexington, MA. HTR Construction can help you transform your underutilized basement, into a gem of place, in no time!
Read More



comments

HTR Construction has begun an addition on a circa 1913 Colonial home. The project encompasses an addition atop a sun room that will become two ensuite bathrooms and a closet for two existing bedrooms, as well as the renovation an additional bathroom. The renovation project also includes a new roof, windows and additional exterior work.
Read More



comments

Awhile back we posted about an attic renovation that we were in doing in Newton, MA. It is now complete and the homeowners are delighted with their new master suite. If you'd like to see the before photos they are HERE.
Read More



comments

One of HTR Construction's latest projects is a renovation in a garage in Newton that will soon be an artist's studio loft on the second floor of the garage. The photo below is the downstairs of the garage, which has just had a new floor poured. New walls and ceiling have also been completed.
Read More






comments

The impetus for this kitchen renovation was that the cabinets were dated and worn-out and that the owners desired new counter tops as well. HTR Construction didn't change the footprint of the kitchen but simply brought fresh elements into what was already a great space. The main parameters to work around were that the owners have a very busy family and that they wanted the project completed in time for Thanksgiving. HTR made a temporary kitchen in the dining room before the renovation began so that family-time disruption was kept to a bare minimum.
Read More